Sztárok

Elképesztően vékony Liptai Claudia – fotó

Liptai Claudia mindig képes meglepni minket, többek között azzal, hogy időről időre megvillantja csodálatos alakját. Most pedig azt is elárulta, mi karcsúságának titka.

Liptai Claudia képeit látva mostanában, minden alkalommal felkiáltottunk: “de jól néz ki!” A színésznő ugyanis az elmúlt időben a tőle megszokottnál is vékonyabb, és most már azt is tudjuk, hogy miért. Liptai Claudia ugyanis részt vett egy alakformáló fehérnemű megalkotásban, és nem titkolja, vékonysága egyik kulcsa az, hogy ezt a darabot hordja a ruhája alatt.

Ha szeretnétek egy számmal kisebbek lenni a ruha alatt ajánlom az általam es Toth Bori által tervezett Skinny Skin-t. Kapható a Maison Marquise Andrássy úti üzletében.

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Wednesday, June 10, 2015

Még mutatunk néhány szuper, friss fotót Liptai Claudiáról. íme egy szelfi:

Nagyon szeretem ezt két színt együtt! Meg amúgy az összes többit is!????????????????❤️

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Wednesday, May 20, 2015

 Ezen a képen is látszik, milyen kirobbanó formában van:

Barátnőktől kaptam! Épp milyen hangulatban leszek.????????

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Tuesday, April 21, 2015

Persze hozzátesszük, Liptai Claudia a harisnya nélkül is szenzációsan jól néz ki, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy pár hónapja fehérneműben is megmutatta magát. Akkor egy divatmárka felkérésére állt lenge öltözetben kamera elé,  Ábel Anita és Tatár Csilla társaságában. Az erről készült fotókat a galériánkban megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top