Sztárok

Iszak Eszti bikiniben villantott szuperdögöset

Végre itt a nyár, aminek nemcsak mi örülünk, hanem a magyar sztárok is. Iszak Eszti például annyira, hogy máris megajándékozta az internetezőket egy bikinis fotóval, amit most te is megnézhetsz.

Még csak pár napja kezdődött az igazi nyár, de Iszak Esztinek máris sikerült kimaxolnia az évszakot. A VIVA műsorvezetője egy bikinis képet mutatott meg magáról, amin szinte minden rajta van, ami a nyarat jelképezi. Iszak Eszti ugyanis egy cseresznyemintával ellátott fürdőruhát húzott, és a fülére is akasztott a gyümölcsből. De Eszti dögös képén van törülköző, napsütés és kikopott fű is.

Aztán a fülemre is felkerült???? Calzedonia

Posted by VIVA Iszak Eszti on Wednesday, June 10, 2015

Iszak Eszti egyébként egyike azoknak a sztároknak, akiknek a legjobban várjuk már az esküvőjét. A műsorvezetőnő kezét tavaly februárban kérte meg Dobrády Ákos, ám egyelőre nem került sor a lagzira. Erről korábban az énekes így mesélt nekünk: “Most a lagzi kicsit várat magára, hiszen nagyon sokat dolgozunk mindketten, és szeretnénk megfelelően felkészülni a pillanatra. Ha ez sikerül, akkor idén, ha nem, akkor legkésőbb jövőre megtartjuk az esküvőt”

Ám nem Iszak Eszti az egyetlen magyar híresség, aki már bikiniben örül a jó időnek. Kiss Ramóna és Nyári Dia együtt lazítottak a napokban:

Csodás nap volt a mai! ☺️☀️????Köszönjük a hajókázást!!! ???????????? édes anyukáink is imádták! ???? Kiss Ramóna hivatalos oldala

Posted by Nyári Diána on Wednesday, June 3, 2015

Ada, Csobot Adél és Istenes Bence pedig szintén megnyitották már a bikiniszezont:

puravida, yolo es baratai vasarnapot tartanak :DDDD

Posted by Istenesbence on Sunday, June 7, 2015

Nem is beszélve Horváth Éváról, aki ezekkel a dögös fotókkal indította a nyarat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top