Sztárok

Véletlenül egyforma ruhát húzott Dobó Kata és Oroszlán Szonja

Sok esetben kínos lehet, ha egy eseményen két sztár egyforma ruhában jelenik meg. Ám nem így történt Dobó Katával és Oroszlán Szonjával, akik kifejezetten örültek egyenszerelésüknek.

“Igazi barátnők” – írja Facebook-oldalán Dobó Kata, aki egy olyan képet osztott meg rajongóival, melyen Oroszlán Szonjával szerepel. A fotó igazi érdekessége pedig, hogy a két színésznő véletlenül ugyanabban a nyári felsőben ment egy eseményre a Játékszínbe. Kata és barátnője, Oroszlán Szonja láthatóan nagyon megörültek ennek a véletlennek és jól szórakoztak azon, hogy összeöltöztek. Ráadásul a fehér póló, amit Oroszlán Szonja is visel, éppen Dobó Kata kollekciójának egyik darabja.

Évadértékelő sajtótájékoztató volt ma a Játékszínben. Láthatóan nagyon örültem Oroszlán Szonja és Csonka András társaságának! :)))

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Wednesday, June 10, 2015

Dobó Kata nagyjából egy éve vágott bele a ruhatervezésbe. A színésznőt már korábban is vonzotta a divat világa. Mielőtt megalkotta saját ruhakollekcióját Czakó Kingával, cipőket tervezett. A Dobó Kata által megálmodott lábbeliknek pedig akkora sikere lett, hogy még Horváth Éva és Vajna Tímea is bővítette velük a ruhatárát.

Íme Vajna Timi egy Dobó Kata-cipőben:

@rekavago by Dobo Kata cipo es Toth Bori ruha

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top