Sztárok

Berki Krisztián elkötelezte magát

Berki Krisztián élete hamarosan fordulóponthoz érkezik. A műsorvezető-univerzális celebnek hamarosan születésnapja lesz, ebből az alkalomból pedig elhatározta, hogy változtat életén.

100 nap múlva újra itt a BikeRunFest, melyet szeptember 19-én és 20-án rendeznek meg Sopronból indulva át Ausztria hegyei közé és onnan vissza. Az év talán legszebb útvonalú, kerékpáros teljesítménytúrájára készül Berki Krisztián is, akinek lételeme a sport, így nem fél különösebben a megmérettetésétől.

Berki Krisztián elkötelezte magát

“A sajátom a kerékpározás, tatabányai lévén a tatai tó körül gyötörtem magam eleget. Nem is az útvonaltól, inkább az időjárástól félek. Bár tavaly fantasztikus verőfényben bringázhatott a mezőny, én mégis félek a széltől. Amikor ugyanis én gépre ülök, biztos hogy szembeszél uralkodik. Népi megfigyelés, legalábbis a sajátom” – jelentette ki határozottan Berki Krisztián, aki azt is hozzátette, mivel közeledik a születésnapja, még jobban elkötelezte magát a sportolás iránt, és készen áll arra is, hogy megváltoztassa az életét.

“Ha valamiből, akkor a sportból nem engedek. Reggelente jóga, bringa, délután súlyzós edzés. Keveset alszom, kell valami, ami az ebből fakadó »feszkót« levezeti. Nálam ez a sport. Tartom a 105 kg-ot, már nem akarok felmenni 120 kg-ra. 35 éves leszek a nyáron, s változtatni szeretnék több dolgon is az életemben. Megtanultam helyesen nyújtani, az étkezésen is változtatok, és többet szeretnék magammal is foglalkozni, mert a rohanás nem biztos, hogy életminőséget is hoz. Készen állok változtatni az életmódomon” – árulta el Berki Krisztián, miközben már gőzerővel készül a biciklis túrára.

Berki Krisztiánt ismerve biztos sok képet kapunk majd erről az eseményről, addig is itt van néhány díjnyertes póz tőle:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top