Sztárok

Így jógázik édesanyja pocakjában Alec Baldwin fia – videó

Lenyűgöző és egyben tündéri felvételt osztott meg közösségi oldalán Alec Baldwin várandós felesége. Az asszony videóra vette, hogyan mozog a még meg nem született kisfia a pocakjában.

Várandóssága nyolcadik hónapjában jár Alec Baldwin neje, Hilaria, aki a napokban egy nagyon különleges videóval lepte meg instagramos követőit. A népszerű jógaoktató lefilmezte, hogy néz ki a pocakja kívülről, amikor születendő gyermeke mozog benne. Mivel Alec Baldwin párja várandóssága során is végig űzte kedvenc sportját, mi arra tippelünk, a hamarosan megszületendő gyermek jógagyakorlatokat végez édesanyja pocakjában.

???????? #BaldwinBabyBump

A video posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

A kisfiú Alec Baldwin és Hilaria második gyermeke lesz, két évvel ezelőtt egy kislánnyal bővült a családjuk. A sportos kismama a munkát sem hanyagolja el várandóssága során, az asszony ugyanis az egészséges életmódról ír könyvet, ami vélhetően jövő év januárjában jelenik majd meg.

Még több fotót Alec Baldwin várandós feleségéről és gömbölyödő pocakjáról a galériánkra kattintva láthatsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top