Sztárok

Tündéri fotón mutatta meg kislányát Dobó Kata

Dobó Kata és hároméves lánya, Szofi, úgy tűnik, sportos napot tartanak. A színésznő pedig ennek annyira örül, hogy rajongóival is megosztott egy cuki pillanatot az életükből.

Bár Dobó Kata rendszeresen posztol fotókat kislányáról, magánéletét mégis nagyon óvja, így soha nem mutatja meg a gyermek arcát. A hároméves Szofiról már számos sejtelmes és tündéri fotót láttunk, most éppen biciklizés közben fényképezte le édesanyja. Dobó Kata már több mint fél éve egyedül neveli lányát, és fotóiból ítélve gyakran csinálnánk kettesben programot.

Így bringázott Dobó Kata és kislánya:

Kép szöveg nélkül….:))))))))

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Tuesday, June 9, 2015

Pár hete pedig arról kaptunk egy fotót, hogy szabadnapot vettek ki:

Anya-lánya napot tartunk! Spontán döntöttük el, hogy mindketten szabadnapot veszünk ki. Arra jutottunk a reggeli locsi-fecsi közben, hogy erre nekünk szükségünk van. 😉

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Friday, May 15, 2015

Dobó Kata vélhetően minden pillanatot megragad arra, hogy kislányával lehessen, és kicsit ki tudjon kapcsolódni, hiszen számára a nyár munkás hónapokat jelent. Korábban az Aktívnak mondta el, hogy párjával, Anger Zsolttal sokat dolgoznak. Ám Dobó Kata azt is elárulta, hogy egy balatoni nyaralásra Szofival mindenképp szeretne időt szakítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top