Sztárok

Berki Krisztián olyat mutatott, amit soha nem akartunk látni – videó

Berki Krisztiánnal, amióta tévében szerepel, egyre hihetetlenebb dolgok történnek. Most például egy olyan feladattal találta szemben magát, amiről még ő sem gondolhatja, hogy a legjobb benne.

Kissé félve várom a Berki Krisztián által vezetett reggeli műsor nyári adásait. Hiszen még csak egy hét telt el az első napsütéses hónapból, Berki Krisztián máris olyan dolgot művelt a kamera előtt, amit igazán nem akartunk tőle látni. Pedig azt sem fogjuk soha elfelejteni, mikor szépészeti beavatkozásra hívta magával az Édes Élet operatőreit.

A FEM3 Café stábja mostanában a szabadból jelentkezik, egyik nap Aleska Diamond mutatott be néhány fenékgyakorlatot, kedd reggel pedig hastáncosok látogatták meg Berki Krisztiánt és Czippán Anettet. A helyzet adta magát, hogy Berki Krisztián kipróbálja magát hastáncosként is. Valószínűleg első próbálkozásra senkinek nem hullámzik olyan szépen a hasa, mint a képzett táncosoké, de Berki Krisztián robotmozgása mindenen túltett.

Mi előre szóltunk, de ha tényleg szeretnéd látni, hogyan hastáncol Berki Krisztián, akkor kattints a videóra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top