Sztárok

A 69 éves Helen Mirren bombázó volt a Tony-díjátadón

Az amerikai színházi világ legrangosabb elismerését, a Tony-díjat idén többek között Helen Mirren kapta. A cikkek többsége mégsem kiváló alakítását méltatja, hanem a díjátadós megjelenését.

Nem meglepő a sok dicséret, hiszen ez a ruha is telitalálat volt Helen Mirrentől, aki mintha nem tudna hibázni, amikor vörös szőnyeges esemény van. A 69 éves színésznő mélyen dekoltált, alakját kiemelő fehér ruhájában feleannyi idős kolléganőit is kenterbe verte. 

A 69 éves Helen Mirren bombázó volt a díjátadón

A látványos és ízléses díszítés különlegessé tette Helen Mirren ruháját, és bár idén rengeteg fényes és csillogó anyagú ruhakölteményben vonultak fel a színésznők, a brit sztár kiemelkedett mind közül. Míg az idei Oscar-gála egyik slágere a fehér ruha volt, a Tony-díjátadón Helen Mirrenen kívül senki sem viselt teljesen fehéret. 

A 69 éves Helen Mirren bombázó volt a díjátadón

Bár Helen Mirren bevonulásából nemcsak a ruha maradt emlékezetes, hanem az is, ahogyan a férjével turbékoltak a fotósok kedvéért. Taylor Hackforddal 20 éve házasok, de az egész est alatt újdonsült szerelmesekként viselkedtek. 

A 69 éves Helen Mirren bombázó volt a díjátadón

Helen Mirren, aki sokszor retusálatlanul is vállalja magát, szívesen pózolt a nála több mint 20 évvel fiatalabb Debra Messinggel, akire amúgy a rengeteg smink miatt alig lehetett ráismerni.

http://mrs-carolaird.tumblr.com/post/120995866709/debra-messing-and-helen-mirren-taking-a-selfie-at

 Ha kíváncsi vagy más sztárok ruhájára is, akkor kattints a galériára:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top