Sztárok

Nagyon merész ruhában bulizott Tóth Gabi – fotó

Tóth Gabi szereti a dögös ruhákat, a nagy bulikat és egykori x-faktoros mentoráltjait is. A napokban pedig mindhárom dolognak egyszerre örülhetett.

Tóth Gabi korábban elárulta nekünk, nagyon fontosak számára azok a fiatal előadók, akiket x-faktoros mentorkodása során megismert. Szívügye, hogy felfedezettjeit a későbbiekben is támogassa, segítse őket és jó kapcsolatot ápoljon velük. Ennek fényében pedig nem meglepő, hogy a napokban éppen a Spoon zenekar tagjaival bulizott az énekesnő. Tóth Gabiról tudjuk, hogy szereti megmutatni csodás alakját, ezért erre az estére is egy merész ruhadarabot választott. Gabi egy nagyon mélyen dekoltált ruhában bulizott a spoonos fiúkkal.

Gyerekek szeretik a perecet! Spoon hivatalos oldala ☺️????????

Posted by Tóth Gabi on Tuesday, June 2, 2015

Tóth Gabi egyébként annak ellenére, hogy az RTL most egy időre parkolópályára küldte az X-Fakort, rengeteget dolgozik. Számos fellépése van, nővérével együtt is, emellett a Tha Shudras menedzseri feladatait is ellátja. Sőt az elmúlt időben a zenekar frontemberével, Trap kapitánnyal erdőmentő akcióba is kezdett.

Tóth Gabi nemrég készítette el első közös dalát Trap kapitánnyal, amit a videóra kattintva meghallgathatsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top