Sztárok

Nánási Pál világsztárral fotózta Ördög Nórát

Nánási Pál szuper fényképsorozatot tett közzé feleségéről, Ördög Nóráról. A képek önmagukban is nagyon jók a TV2 műsorvezetőjéről, az pedig hab a tortán, hogy egy világsztár társaságában készültek.

Az évtizedek óta népszerű Monty Python egyik tagja, Eric Idle látogatott el Magyarországra, Nánási Pál pedig lecsapott az alkalomra, hogy fotósorozatot készítsen a világsztárról. Az angol komikus igent mondott a felkérésre, a közös munkából pedig két szuper album is készült. Ugyanis Nánási Pál nemcsak egy portrésorozatot csinált a sztárról, hanem egy olyat is, amelyen Ördög Nóra társaságában szerepel.

Nánási Pál a blogján osztotta meg a képeket, és arról is beszámolt, hogyan jött össze Ördög Nóra és Eric Idle közös fotózása: “Nóri beugrott éppen a stúdióba, amikor Eric Idle-t fotóztam. Még smink sem volt rajta, de gondoltam, ha már ott van, gyorsan lövök róluk egy közös képet, de annál több lett belőle. Ez a két szenzációs ember még soha nem találkozott egymással, de annyira jól elszórakoztak a kamerám előtt minden instrukció nélkül, hogy őrület. Én meg csak lőttem, lőttem és lőttem. Imádok profikkal dolgozni”írja Nánási Pál, akinek fotóit ide kattintva megnézheted.

Nánási Pál világsztárral fotózta Ördög Nórát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top