Sztárok

Yoko Ono: Viszonyom volt Hillary Clintonnal

Megdöbbentő kijelentést tett Yoko Ono a napokban. John Lenon özvegye azt állítja, a 70-es években rövid, ám heves afférja volt az amerikai elnökségért induló Hillary Clintonnal.

Yoko Ono egy kiállításmegnyitón árulta el, sokkal jobban ismeri Hillary Clintont, mint az feltételeznék róla. Mikor az egyik riporter megkérdezte tőle egy sajtótájékoztatón, mit gondol arról, hogy az egykori first lady most elnökségért indul, meglepő választ adott.

“Sokszor találkoztunk New Yorkban, a vietnami háború elleni tüntetéseken a 70-es években, és elég közel kerültünk egymáshoz. Sok dologban egyezett a véleményünk, többek között abban, hogy elleneztük a patriarchális, férfiak által irányított társadalmi rendet, amiben felnőttünk”mesélt Yoko Ono arról, hogyan kezdődött a barátsága Hillary Clintonnal. “Volt egy rövid viszonyunk is, amikor Johnnal éltem Manhattanben, ő pedig a Yale-en tanult, ám később eltávolodtunk egymástól. Lenyűgöz, milyen jól mennek most a dolgai, és sok sikert kívánok neki az elnökválasztás során”idézte Yoko Onot a World News Daily Report, a kijelentés befolyásolhatja Hillary Clinton esélyeit a 2016-os amerikai választásokon.

Yoko Ono szerint a leszbikus és meleg közösség nagy lépést tehetne előre, ha olyan elnökük lenne, mint Hillary Clinton. 

Yoko Ononak viszonya volt Hillary Clintonnal

A videóra kattintva John Lennonnal és Yoko Onóval te is visszatérhetsz egy kicsit a 70-es évekbe:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top