Sztárok

Vajna Tímea megható dolgot tesz miskolci iskolájáért

Vajna Tímea gőzerővel készül a hétvégi Miss Universe Hungary döntőjére, ám a rengeteg munka mellett egy új projektbe is belevágott, elhatározta, ösztöndíjat alapít.

Vajna Tímea fontos és szép emlékeket őriz egykori iskolájáról, a Miskolci Herman Ottó Gimnáziumról, éppen ezért a Miss Universe Hungary tulajdonosa eldöntötte, ösztöndíjat alapít az intézmény számára. “Rengeteg tehetséges gyerek van, ám a szüleik nem tehetik meg, hogy tanulmányi versenyekre küldjék őket. Egy olyan ösztöndíjat szeretnék létrehozni, amely az iskolát támogatja, a pénzösszeget tanfelszerelések vásárlásra és a gyerekek tanulmányi versenyre való kijutásának finanszírozására is fordíthatják” – mesélt új projektjéről Vajna Tímea, aki nemrég egy másik műfajban is kipróbálta magát. Andy Vajna felesége ugyanis pár hete blogírásba kezdett.

Vajna Tímea megható dolgot tesz miskolci iskolájáért

“Ez egy nagyon felelősségteljes dolog. Segíteni szeretnék a nőknek és jó példát szeretnék mutatni a követőimnek, akárcsak a Miss Universe királynő-jelölteknek. Maximalista vagyok és talán a Mérleg csillagjegyemből adódik, hogy mindig rendezettségre törekszem” – mondta lelkesen a szépségverseny tulajdonosa, aki már nagyon várja a Miss Universe Hungary szombati döntőjét. “Most is keményen dolgozom azért, hogy az élő show fantasztikus legyen! A főnöki szerep tőlem eddig távol állt, szerintem túlságosan is engedékeny vagyok. Nagyon fontosak nekem a lányok, mindig az ő érdeküket tartom szem előtt, kikérem a véleményüket, sokszor közösen döntünk, például egy fürdőruhával vagy egy róluk készült fotóval kapcsolatban. Ugyanakkor megismertem a határozott énemet, nem érheti őket bántás, mindegyikükért tűzbe tenném a kezem! Olyanok, mintha a kishúgaim vagy a lányaim lennének, és egyszerre kaptam belőlük tizenhatot”árulta el Vajna Tímea.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan készül Vajna Tímea a szépségverseny döntőjére:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top