Sztárok

Világsztártól tanul szelfizni Lilu – fotó

Lilu olyan ajándékot kapott, hogy nekünk leesett az állunk. Az biztos, az RTL műsorvezetője hamarosan olyan profi lesz szelfizésben, mint amennyire Magyarországon senki sem.

Sokszor érezzük úgy, hogy már semmi nem lephet meg minket, aztán Lilu egyszer csak olyat posztol, hogy tátott szájjal bámulunk. Az RTL műsorvezetője a testvérétől kapott egy elképesztő ajándékot, Kim Kardashian szelfikönyvét. A rendkívül fontos műről már mi is sokszor írtunk, ám arra álmunkban sem gondoltunk, hogy az első példány, amit közelről látni fogunk, éppen Lilué lesz. Ezek után pedig nagyon várjuk, milyen fogásokat les majd el Lilu a nagybetűs Szelfikirálynőtől.

Végre…megvan…???????????????????? #selfish #kimkardashian #atesomtolkaptam

A photo posted by Lilu (@lilugram) on

Lilu egyébként kirobbanó formában van az elmúlt időben. A műsorvezetőnő nemrég ünnepelte 39. születésnapját, ez alkalomból pedig a Közel-Keletre utazott, ahonnan szuper képekkel üdvözölte rajongóit. Hamarosan pedig visszatér a képernyőre is, hiszen az RTL Klubon induló Keresem a családom háziasszonya lesz. A műsorban egymástól elszakadt rokonoknak segít majd újra találkozni.

Galériánkra kattintva láthatsz néhány fotót Lilu közel-keleti utazásáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top