Sztárok

Demcsák Zsuzsa megható posztban engedett bepillantást életébe

Demcsák Zsuzsa a hetet egy tökéletesanya-poszttal indította. A TV2 műsorvezetője most egy kicsit közelebb engedte magához rajongóit, mint azt megszoktuk tőle.

Bár Demcsák Zsuzsát a Mokka háziasszonyaként ismerjük, valójában elsősorban édesanya. Demcsák Zsuzsának két gyermeke van, fia pedig lassan a kamaszkorba lép. Ez minden szülő számára nehéz, így Demcsák Zsuzsának is, aki sok anyatársának gondolatait fogalmazta meg hétfő reggel egy bejegyzésben. Demcsák Zsuzsa gyermeke ugyanis már tízéves “nagyfiú”, aki nem hagyja, hogy édesanyja mindig ölelgesse és puszilgassa, főleg nem a barátai előtt. Zsuzsa pedig erről írt egy megható és kedves bejegyzést.

A műsorvezetőnő ritkán oszt meg ilyen magánéleti történeteket, ám mikor nagy büszkeség éri, azt elújságolja közösségi oldalán is. Demcsák Zsuzsának mindkét gyermeke sakkozik, és a kicsik kifejezetten sikeresek ebben a sportban. “Felnőtt fejjel, miattuk tanultam meg sakkozni, otthon ellenem szoktak játszani. A lányomnak még ellenfél vagyok, Benedek viszont már jobban játszik nálam, így tőle én tanulok” – mesélte nekünk korábban Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsa teljes posztját itt elolvashatod:

10 éves már… Felrakom a vonatra, még vihetem a bőröndjét, bár már azt is ő akarja egyedül. Indul a vonat 9 perc múlva….

Posted by Zsuzsa Demcsák on Monday, June 1, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top