Sztárok

Katalin hercegnő anyatigrisként védi a gyerekeit

Nagyszerűen viselte az állandó figyelmet Katalin hercegnő a várandóssága alatt, de a szülés óta élvezi, hogy a kíváncsi tekintetektől távol lehet a gyerekeivel. A királynő szerint azonban eleget pihent.

Miután Katalin hercegnő az első gyerekét megszülte, mindössze 39 nap szülési szabadságot kapott, így egyesek csak határtalan kedvességnek nevezik, hogy most Erzsébet királynő egyenesen 42 szabadnapot adott unokája feleségének. Katalin május elején hozta világra a kislányát.

Katalin hercegnő anyatigrisként védi a gyerekeit

Elég egy hónap szülési szabadság

A királynő születésnapjára rendezett parádé június 13-án lesz, és Erzsébet elvárja, hogy Katalin hercegnő jelen legyen az ünnepségen. Az amerikai OK! magazin értesülései szerint Erzsébet királynő úgy gondolja, hogy egy hónap bőven elég Katalinnak, hogy vissza tudjon térni a kötelességeihez. A hatalmas seregszemle az egyik legnagyobb nyilvános esemény minden évben, és Katalinnak szépen felöltözve ott kell mosolyognia a királyi család többi tagjával.”

Idén is csak azt várja a királynő, hogy Katalin szépen integessen és mosolyogjon az ünnepségen
Idén is csak azt várja a királynő, hogy Katalin szépen integessen és mosolyogjon az ünnepségen

Katalin hercegnő azonban szívesebben maradna a nyári rezidencián az elkövetkező pár hónapban, ahol csak a gyerekeivel foglalkozhatna. Bármennyire is valószínűtlen, hogy Katalin kerül ki győztesen ebből, a bennfentesek szerint a királynővel szemben hangot adott az igényeinek. Egy biztos, hogy Charlotte hercegnőre a nagymamája vigyáz majd, mert őt semmilyen körülmények között nem vinné magával Katalin hercegnő.

Vilmos már vinné a gyerekeit mindenhova

Pedig Vilmos herceg örömmel venné, ha a gyerekei is csatlakoznának hozzájuk, mivel ő csak két hetet tudott távol maradni a hivatalos ügyektől. Ám Vilmos nem tenne Katalin beleegyezése nélkül semmit. Nemréiben a BBC sportcsatornája kért tőle interjút, és a herceg akkor már arról beszélt, hogy alig várja a közös szurkolást a focimeccseken, hogy György herceg és Charlotte hercegnő is elkísérje. De vajon mikor is lesz ez?

Katalin hercegnő anyatigrisként védi a gyerekeit

“Nem tudom, ehhez a feleségem engedélye kell, hogy lássam, mit lehet! Momentán csak 22 hónapos a fiam, még kicsit fiatal lenne szurkolónak” – mondta a BBC sportriporterének mosolyogva a herceg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top