TV-sztárok

VV Dennis képtelen feldolgozni a kudarcát

VV Dennis lelke olyan mélységeibe engedett bepillantást, amire nem számítottunk, sőt ezek létezését sem sejtettük. Az exvillalakó bevallotta, képtelen feldolgozni azt, ami a VV7-ben vele történt.

Azt eddig is tudtuk, hogy vannak emberek, akik nem tudnak veszíteni. VV Dennis például ilyen, ráadásul annyira nehezen viseli a kudarcot, hogy még hónapokkal az események után is képes rágódni rajtuk. VV Dennis szívét jelenleg az nyomja, hogy képtelen feldolgozni, miért nem ő, hanem Robin nyerte a VV7-et, három hónapja, azaz negyed évvel ezelőtt. Igen, VV Dennist még mindig annyira dühíti a kudarc, hogy a Facebookon egy hosszú bejegyzésben adott hangot bánatának.

VV Dennis képtelen feldolgozni a kudarcát

Írásában arról számol be, hogy sokan neki adnak igazat abban, hogy nyernie kellett volna, bár az nem derül ki, hogy pontosan, miért is. Talán mert annyit szexelt bent, mint előtte senki? Sőt, a srác arra is kitér, hogy neki nem az fáj a legjobban a kudarcban, hogy elbukta a nyereményt, hanem, hogy nem távozott emelt fővel. Hm. Vajon, miért érezheti ezt? Ám VV Dennis bejegyzésének koronája az exvillalakó aláírása, amiben magát “Showmannek” definiálja, és leszögezi, ő nem Dennis a komisz, hanem Gábor Dénes. Ez pedig kísértetiesen emlékeztet arra, mikor szerelme, Fanni, bejelentette: ledobja a VV vezetéknevet.

VV Dennis teljes bejegyzését itt elolvashatod:

????Úgy éreztem,hogy közlöm veletek amin mostanában keresztül mentem lelkileg!! Eltelt 3 hónap màr hogy véget ért a jàtek!…

Posted by VV Dennis on Wednesday, May 27, 2015

Persze Dennis életében azért vannak jó dolgok is. Ott van például a villában megismert szerelme, Fanni, akivel most már hónapok óta együtt vannak, és be kell vallani, kifejezetten cukik. A VV7 egyes számú szerelmespárja jelenleg az ország különböző pontjain és a határon túl haknizik, a harmónia pedig akkora köztük, hogy fellépéseiken szívesen összeöltöznek:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top