Sztárok

Durva diétával készült fel a bikinszezonra Szinetár Dóra

Szinetár Dóra három héten keresztül szinte semmit nem evett, hogy formába hozza magát. Állítja, nem szenvedte meg a diétát, viszont láthatóan tényleg kivirult a szigorú kúra hatására.

Szinetár Dóra az Én és a kisöcsém című darab próbái alatt egészen más étrenden élt, mint korábban, ennek pedig meg is lett az eredménye. A színésznő egy háromhetes léböjtdiétát próbált ki, állítása szerint nagyon bejött neki. “Ha megéheztem, akkor ettem mellé valamilyen nyers salátát, esetleg rágtam valamilyen magot. Egyáltalán nem voltam éhes, megteltem energiával, teljesen jó tisztító kúra volt. Nem járt szenvedéssel. Maga ez a lé nagyon finom”mesélt lelkesen diétájáról Dóra az Aktív riporterének.

Szinetár Dóra azt nem árulta el, hogy csak a bikiniszezonra vagy már az esküvőjére készült fel ezzel a fogyókúrával. Szerelmével, Makranczi Zalánnal nagyon boldogok, és az köztudott, hogy már tervezik az esküvőjüket. “Hogy összeházasodunk, az biztos! Egyelőre csak a megfelelő időpontot nem találjuk. Hiába próbálunk a legnagyobb gondossággal egyeztetni minden részletet, hol a családtagjainkkal, hol a munkával kapcsolatban derül ki valamilyen akadály. De türelmesek vagyunk, és nincs is miért kapkodni. Azt szeretnénk, ha mindkettőnknek életre szóló élmény lenne a ceremónia” – mesélte korábban Szinetár Dóra párja a Bestnek.

Galériánkra kattintva megnézheted a legfrissebb képeket Szinetár Dóráról a diéta után:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top