Sztárok

A Konyhafőnök: megoldhatatlan feladatokat kapnak a döntősök

Feszült izgalomban telik majd A Konyhafőnök második évadának döntője. A két finalista ugyanis olyan feladattal találja szemben magát, amit egyedül nem tudnak megoldani.

Mózes és Domi pénteken A Konyhafőnök címért, a tízmilliós nyereményért és egy éttermi állásért főzi le egymást. A fiúknak több fogást is el kell készíteniük, amihez segítségre lesz szükségük. “Egy háromfogásos menüt kell elkészítenetek, ami nagyon-nagy kihívás lesz. Egyedül nem is tudnátok megoldani. Éppen ezért érkezik hozzátok egy kis segítség”árulta el a döntősöknek Fördős Zé, a stúdióba invitálva ezzel a tavalyi év döntőseit, akik ezúttal a két finalistának nyújtanak majd segítséget.

A Konyhafőnök: megoldhatatlan feladatok kapnak a döntősök

Mózes többek között Wossala Rozinát választotta segítségül. “Rozina nagyon szépen dolgozik, nagyon jó az ízlése, nagyon jó az ízérzéke. Jól fogunk összedolgozni szerintem” – indokolta döntését Mózes. Domi csapatát pedig többek között Nuray Attila gazdagította. “Attilán azt vettem észre az előző szériában, hogy nagy küzdőszellem. Nagyon szeretné elérni a célját. Nekem ez volt az, ami szimpatikus volt benne, és úgy éreztem, hogy ebből a szempontból hasonlóak vagyunk” – mondta Domi.

A csapatok kialakulása után a két konyhafőnökjelölt hozzá is kezdett a munkához. “Mózes és Domi, ti lesztek a két konyhafőnök. A segítőitekkel kiegészülve fogjátok elkészíteni a menüt. Ez az utolsó feladat. Minden, ami a konyhában történik, az a ti felelősségetek. Mind a három fogásnak 3-3 tányéron kell elkészülnie. Jó munkát!”mondta Bernáth József, és elindította A Konyhafőnök második évadának fináléját, amiből néhány képet galériánkban már most láthatsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top