Sztárok

Így lehet Jennifer Aniston-tested

46 éves, de a feleannyi idős nők is elfogadnák Jennifer Aniston alakját. A színésznő rengeteg kérdést kapott már, hogy mi a titka, ezért elhatározta: dokumentálja a mindennapjait, így bárki leutánozhatja, amit eszik, ahogy edz.

Még Oscar-díjat nem kapott egyetlen alakításáért sem, az alakjáért azonban már többen neki ítélnék a képzeletbeli aranyszobrot. Jennifer Aniston évek óta az egyik hollywoodi ikon, akinek az alakját millióan irigylik.

Így lehet Jennifer Aniston tested

Mivel a diétájáról, edzési trükkjeiről már rengetegen kérdezték, a színésznő most elhatározta, hogy megkönnyíti a kíváncsiskodók dolgát.

“Jó reggelt, instagramozók!” – írta a 46 éves sztár, miután közzétette a reggelijéről készült fotót.

Így lehet Jennifer Aniston tested

A buggyantott tojás teljes kiőrlésű kenyéren, avokádóval és paradicsommal csak a nap kezdete volt. Rögtön ezután bemutatta, hogy a tyúkjaik is milyen keményen dolgoznak:

Így lehet Jennifer Aniston tested

Majd ezután edzésbe kezdett, amelyről egy balettpózt sikerült posztolnia.

Így lehet Jennifer Aniston tested

A képen a kutyája, Dolly is ott van, és az eb a beszámoló szerint mindent megtesz, hogy akadályozza Jennifer Anistont az edzésben. “Ilyenkor mindig Justin próbálja elcsalogatni” – írta a színésznő, aki szerint a vőlegénye, Justin Theroux nélkül nem is menne az edzés.

A színésznő megszállott jógázó és rajong a kardioedzésekért, és saját bevallása szerint alig várja a megerőltető súlyzózás után, hogy végre ebédelhessen.

Így lehet Jennifer Aniston tested

“A tökéletes mediterrán salátám: bulgur, uborka, petrezselyem, menta, lila hagyma, csicseriborsó, feta sajt és pisztácia” – írta a receptet, amivel Jennifer Aniston azt is akarta bizonyítani, hogy a szénhidrátot sem űzte az étrendjéből.

Nassolásnak pedig beiktatott egy kis uborkát.

Így lehet Jennifer Aniston tested

Jennifer Aniston leírta, hogy a karcsúságának egyik alappillére, hogy napi ötször étkezik, mert így nem éhezik, és képes egy egész napot végigcsinálni. “Nem hiszek a kalóriaszámlálásban. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy tervezzen előre, menjen el vasárnap bevásárolni, és akkor nincs kísértés, hogy valami kifőzdéből kell enni”idézte Jennifer Anistont a Daily Mail. A színésznő nem tagadja meg magától a süteményeket sem, de nem eszik meg egy egész doboznyit, hanem minden falatot kiélvez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top