Sztárok

Olvasd el egy ötéves megható kívánságát Obama elnökhöz

Egy ötéves amerikai kislánynak volt mivel dicsekednie a minap. Barack Obamának írt levelére ugyanis választ kapott magától az elnöktől, aki aktívan használja mostanában a közösségi oldalát.

Nagy szó, hogy Yasmeen levele célba ért, de ebben azért segítségére volt a nagynénje is, aki a Twitteren tette közzé az írást. A kislány a következőket írta Barack Obama elnöknek:

“Öt vagyok, majdnem hat. Kérlek, vess véget a háborúknak a világban, helyette inkább beszéljétek meg a dolgokat. Kérlek, egy beszédben mondd el mindenkinek, hogy azzal házasodhatnak, akivel akarnak. Köszönöm.”

Yasmeen nagynénje a kézzel írt levelet fotózta le és tette közzé, amelybe bejelölte az elnök saját használatú Twitter-oldalát. A képhez leírta annak történetét. Azon viszont maga is meglepődött, hogy Barack Obama még aznap válaszolt. Az 53 éves amerikai elnök röviden ennyit írt: “Mondja meg az unokahúgának, hogy nagyon tetszett a levele. Teljesen egyetértek vele!”

 Az eredeti üzenetet több mint 4000 ember osztotta meg eddig, és mindenhol csak pozitív visszhangot kapott. Yasmeen nagynénje pedig megköszönte a támogatást, mert szerinte ezzel sikerült bebizonyítani egy ötévesnek, hogy igenis számít a szava, van, aki meghallgatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top