Sztárok

A Konyhafőnök győztese feladja a leckét

A Konyhafőnök döntőseit nagy meglepetés éri csütörtökön. A négy versenyzőnek nem akárki ad feladatot a finálé előtti utolsó részben.

Szinte már csak egy késhegynyi választja el Esztert, Mózest, Tituszt és Domit A Konyhafőnök második szériájának győzelmétől, a tízmillió forintos főnyereménytől és az állástól Magyarország egyik legjobb éttermében. Ám a négy versenyzőnek a fináléba jutáshoz még két feladatot is teljesíteniük kell. Ezek közül először A Konyhafőnök előző évadának győztese, Kiss Kálmán újragondolt csirkepaprikását kell elkészíteniük.

“Az étel egy teljesen egyszerű paprikás csirke lesz galuskával és uborkasalátával” – mondta az egykori győztes, akinek fogásában – melynek elkészítését a versenyzők végignézhették, majd meg is kóstolhatták azt – több csavar is volt. Ezért és a döntő adta izgalom miatt is fordulhatott elő az, hogy Domi uborkasalátája szétesett, Mózes galuskája összeállt, Eszter főzővize kifutott, míg Titusz körete szárazra sikerült. A hangulatot pedig csak fokozza, hogy többek között ezek alapján alapján derül ki, hogy ki kerülhet be A Konyhafőnök második szériájának fináléjába.

A Konyhafőnök csütörtöki adásából néhány képet itt megnézhetsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top