Sztárok

Vajna Tímea olyan fotót posztolt férjéről, hogy besírsz

Vajna Tímeának sikerült szerdán felrobbantania az internetet. A Miss Universe Hungary tulajdonosa férjéről osztott meg egy nagyon különleges fotót, amit ha megnézel, nem fogsz hinni a szemednek.

Hatalmas divat a hazai és külföldi sztárok körében, hogy gyerekkori fotókkal örvendeztetik meg rajongóikat. Most Vajna Tímea ezt az őrületet emelte magasabb szintre, és nem magáról posztolt fényképet, hanem férjéről. Vajna Tímea ráadásul nem akármilyen fotót húzott elő a családi albumból, Andy Vajna egy eddig szinte ismeretlen oldalát mutatta meg követőinek. Vajna Tímea Facebookra kitett képén ugyanis férje tinédzser korú, esetleg fiatal felnőtt. Sajnos a Miss Universe Hungary tulajdonosa azt már nem árulta el, pontosan hányban készült a fekete-fehér felvétel a férjéről, és azt sem tudjuk, hogy hol.

Felismeritek ki van a kepen?

Posted by Tímea Vajna on Tuesday, May 26, 2015

Vajna Tímea pár napja érkezett haza Cannes-ből, ahol természetesen férjével járt. Timi idén még blogot is indított az utazásnak, így tudtuk meg, hogy együtt buliztak Salma Hayekkel, vacsoráztak régi barátjukkal, Antonio Banderasszal, sőt Emily Blunttal is eltöltöttek egy estét.

Timi Cannes-ban készített fotóiból néhányat galériánkban láthatsz, még több fényképért pedig kattints ide!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top