Sztárok

Tökéletesen sima bőr a természet erejével

Minden nő arra vágyik, hogy megjelenése vonzó és magabiztos legyen. Ha egy nő szépnek érzi magát, akkor az a külvilág felé is erőt és határozottságot sugall. Ehhez a magabiztossághoz elengedhetetlen az ápolt külső és a tökéletesen sima bőr.

Mindenkinek megvan a maga bevált módszere az otthoni szőrtelenítést illetően. Van, aki a hideg, vagy a meleg gyantára esküszik, mások a szőrtelenítőkrém mellett teszik le a voksukat.

A hosszantartó eredmény elérése érdekében, illetve a borotválkozás után akár már 1-2 nap múlva jelentkező szúrós “sündisznó effektust” elkerülése végett, tanácsos gyantát használni, aminek köszönhetően akár 4 hétig is élvezhetjük bőrünk simaságát, sőt kevesebb és puhább szőrszál nő vissza. Ugyanis a gyanta gyökerestől távolítja el a szőrszálakat szemben a borotvával, ami csupán a szőrszálak látható részét vágja le, ezzel megerősítve azokat. A borotválkozás közben a bőr elveszíti hámsejtjeinek egy részét is, aminek következtében jobban ki van téve a fertőzéseknek, mindemellett könnyen kiszáradhat és viszkethet is.

Tökéletesen sima bőr a természet erejével

A Veet®, az otthoni szőrtelenítés szakértője számos terméket kínál, melyek lábon, kézen, testen, bikinivonalon, hónaljon vagy arcon alkalmazhatóak. Közülük mindenki könnyedén kiválaszthatja az igényinek és életstílusának leginkább megfelelőt.

A közel 90%-ban természetes eredetű, kellemes és friss illatú Veet® Natural Inspirations™ termékcsalád tagjai bőrpuhító hatással is rendelkeznek.  Szőlömagolaj, gránátalma olaj, argánolaj és Aloe Vera tartalmuknak köszönhetően a bőr lágy és hidratált lesz.

A Veet® Natural Inspirations™ Szőrtelenítő krém feloldja a szőrszálakat, így a borotválkozáshoz képest akár kétszer tovább tartó simaságot biztosít, ráadásul a makacs, rövid szőrszálak ellen is hat.

Amennyiben gyors, de mégis hosszan tartó eredményt szeretnénk elérni, akkor a fenyőgyanta és természetes Aloe Vera-alapú Veet® Natural Inspirations hideggyanta szalag jelentheti az ideális megoldást számunkra. Használat előtt egyszerűen melegítsük fel kezeink között a megfelelő típusú szalagot, majd helyezzük fel a szőrteleníteni kívánt testrészre.

A Veet® ideális megoldást nyújt a meleggyantát kedvelő hölgyek számára is. A tégelyes Veet® Meleggyantát mikrohullámú sütőben vagy forró vízfürdőben egyaránt felmelegíthetjük, vagy választhatjuk a Veet® Natural Inspirations™ Easy Wax™ Elektromos Gyantázó készüléket, mely a hálózathoz csatlakoztatva megfelelő hőmérsékletre melegíti fel a gyantát, és a görgős applikátor segítségével az egyenletes gyantarétegek felvitele is rendkívül egyszerű.

Az argánolajjal dúsított Veet Natural Inspirations™ Cukorgyantát érzékeny bőrű nőknek ajánljuk.

A Veet® Natural Inspirations™ kollekció termékeivel biztonságos, fájdalommentes és gyors  eredményt érhetünk el. Tökéletes megoldást nyújtanak még az érzékeny területeken is, így segítségükkel bármikor élvezhetjük a selymesen sima bőrt. A készítmények utazások alkalmával is praktikusak lehetnek, hiszen akár egy kézitáskában is könnyedén elférnek.

Próbáld ki a Veet® Natural Inspirations™ termékcsalád tagjait, és találd meg közülük azt a szőrtelenítő megoldást, ami legjobban megfelel az elvárásaidnak és leginkább passzol az életstílusodhoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top