Sztárok

Így turbékolt Pikali Gerda és Rékasi Károly

Dúl a szerelem Pikali Gerda és Rékasi Károly között. Még hivatalos eseményeken sem tudnak parancsolni az érzelmeiknek – írja a Bors.

A pár szorosan összebújva ülte végig a József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóját. Minden pillanatot kihasználtak, hogy egymáshoz érhessenek.

“Jó simogatni Gerdát”mondta Rékasi Károly a látottakkal kapcsolatban. Az is kiderült, hogy egymás véleményére sokat adnak, és hogy kettejük közül Gerda a kritikusabb – írja a Bors.

A szerelmesek életébe ősszel talán kissé mélyebben is bepillanthatunk, hisz a francia Boldogság című, kétszemélyes darabban gyakorlatilag a saját útkeresésüket elevenítik fel. A műben ugyanis két elvált, illetve válófélben lévő ember talál egymásra.

“Előfordul, hogy két embernek nem a tervei szerint alakul az élete, de a sorstól kap egy második esélyt. A tapasztalataikat, kudarcaikat magukkal viszik az új kapcsolatba, és az a kérdés, tudnak-e élni a lehetőséggel, felülemelkedni a sérelmeiken. Ennek a folyamatát visszük színpadra. Életszerű, aktuális a darab, hisz mi is kaptunk egy második esélyt”mondta Pikali Gerda.

Pikali Gerdáról és Rékasi Károlyról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top