Sztárok

Megszületett Keira Knightley gyermeke

Anya lett a Karib-tenger kalózai sztárja. Keira Knightley első gyermekének adott életet a napokban.

A 30 éves Keira Knightley és férje egyelőre nagyon titokzatoskodnak nemrég született kisbabájukat illetően. Egyelőre csak az biztos, hogy megszületett a pár első gyermeke, ám arról egyelőre nincs információ, hogy Keira Knightley pontosan mikor hozta világra a picit. A színésznő és férje még azt sem árulták el, hogy fiuk vagy lányuk született, ahogy egyelőre a gyermek nevét is titokban tartják.

Keira Knightley és rocker férje, James Rigton 2011 óta vannak együtt, és már egy ideje tervezték a családalapítást. A pár decemberben jelentette be az örömhírt. Keira Knightley korábban kijelentette, nem szeretne otthonülő anyuka lenni, és nem fogja feladni a karrierjét a pici miatt.

Megszületett Keira Knightley gyermeke

A fiatal édesanyának valóban szépen ível felfele a karrierje. Eddig két Oscar-díj jelölést tudhat magáénak, legutóbb a Kódjátszma című film női főszerepéért tartották esélyesnek az elismerésre. A film előzetesét a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top