Sztárok

Cindy Crawford után Alekosszal ült le Friderikusz

Olyan fordulat állt be a magyar televíziózás történetében, amire őszintén nem számítottunk. Friderikusz Sándor ugyanis arra vállalkozott, hogy ezen a héten Alekosszal zárja össze magát.

Sophia Loren, Neil Amstrong, Tony Curtis és Cindy Crawford – ez csak pár név azok közül, akikkel Friderikusz Sándor a 90-es években interjút készített.

Ám a világ változik, ahogy az igények is, amire Friderikusz Sándor mindig tökéletesen ráérez. Az egykori showman már hetek óta egészen új oldalról mutatja meg magát a képernyőn: a tévés új műsorában magyar hírességekkel zárja össze magát egy napra, és beszélget velük. Eddig járt már nála Majka, Ördög Nóra, Bochkor Gábor és Medveczky Ilona is, ám ezen a héten meglepő vendége lesz.

Friderikusz Sándor ez alkalommal Alekosszal zárja össze magát, ezt pedig eddig álmunkban sem tudtuk volna elképzelni. Sőt még most is nehéz, így még szerencse, hogy egy rövid részlet már látható a műsorból, melyben Friderikusz keményen kritizálja Alekoszt. A műsorvezető nem tudja szó nélkül hagyni, hogy Alekosz nem dolgozik, és ezzel szembesíti is az egykori villalakót.

Az biztos, hogy most Friderikusz Sándor megtapasztalhatja az igazi valóságshow-életérzést, hiszen a VV4 győztese rutinos a műfajban, ahogyan abban is, hogyan akassza ki lakótársait. Friderikusz azonban, mint mindig, most is profin kezeli a helyzetet. Láthatóan tudja, hogyan hozza ki a beszélgetőtársából a maximumot.

A videóra kattintva ízelítőt kaphatsz Friderikusz és Alekosz beszélgetéséből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top