Sztárok

26 év korkülönbség, de Demi Moore és a lánya ikreknek tűnnek

Büszkén vállalja Rumer Willis, hogy napról napra jobban hasonlít az édesanyjára. Erre a hasonlóságra pedig a legutóbbi közös képen rá is játszottak, és láthatóan nemcsak Rumer, de Demi Moore is élvezte a fotózást.

A 26 éves Rumer Willis és az 52 éves Demi Moore egyforma fekete overallt vettek fel, a hajukat is hasonlóan fésülték, és egyforma szemüveget viselnek a közös képen. “Ikerség, nem bolondultam meg” – írta az Instagram-kép alá Rumer.

26 év korkülönbség, de Demi Moore és a lánya ikreknek tűnnek

Be kell látni, hogy nem túlozta el a hasonlóságot, tényleg ikreknek látszanak ezen a képen. Pedig Rumer Willis most éppen feleannyi idős, mint az édesanyja. Demi Moore viccesen meg is jegyezte: éppen annyi volt, mint a lánya, amikor ő megszülte Rumert.

“Tisztára az anyámra ütök, és ezt ne vegye senki panaszkodásnak”viccelődött Rumer Willis a Dancing with the Stars amerikai táncos műsor után, amikor többen megjegyezték, hogy mennyire kivirult az utóbbi időben.

A táncos műsor összes felvételét élőben szurkolta végig Demi Moore és elsírta magát, amikor Rumer végül megnyerte
A táncos műsor összes felvételét élőben szurkolta végig Demi Moore, és elsírta magát, amikor Rumer végül megnyerte

Demi Moore a Us Weekly magazinnak múlt hónapban azt is elárulta, hogy a műsor azért volt számára annyira felemelő, mert látta, ahogyan a lánya magára talál.

“Az újságok mindhárom lányomra tettek kellemetlen megjegyzéseket, különösen amikor kamaszodtak, ami valóban fájdalmas volt. Egyetlen gyereket sem szabadna ilyen jellegű kritikával illetni, főleg nem a külsejük miatt ítélkezni felettük. Szülőként csak azt tehettem, hogy szeretem őket, és addig biztatom, szeretem mindhármukat, amíg ők is szeretik és elfogadják magukat.”

Demi Moore szerint a táncos fellépések alkalmat adtak arra, hogy ugyanolyan ragyogóan tehetséges, szép és kedves lányt lásson a közönség, amilyennek ő látja Rumert gyerekkora óta. “Annyira büszke vagyok rá!”

Tényleg egyre jobban hasonlít Rumer az édesanyjára, és ehhez egyforma ruha sem kell
Tényleg egyre jobban hasonlít Rumer az édesanyjára, és ehhez egyforma ruha sem kell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top