Sztárok

Demcsák Zsuzsa már elkészítette az év szelfijét

A szelfibajnokoknak már csak kicsit több mint fél évük maradt arra, hogy túlszárnyalják Demcsák Zsuzsát. A TV2 műsorvezetőjének legfrissebb fotójánál ugyanis nehéz lesz jobbat készíteni.

Demcsák Zsuzsa nagyon érzi, hogyan kell használni a közösségi médiát, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint legújabb bejegyzése. A TV2 műsorvezetője szuper szelfit készített, ráadásul nem mással, mint a Saul fia főszereplőjévelRöhrig Gézával. Demcsák Zsuzsának a stúdióban volt lehetősége találkozni a színésszel, és ki is használta az alkalmat, ezzel pedig egyelőre övé az év szelfije díj, ahogy ezt ő maga is leírta.

És megvan az eddigi év legmenőbb szelfije! Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője. Köszönöm!

Posted by Zsuzsa Demcsák on Tuesday, May 26, 2015

Nem meglepő, hogy Demcsák Zsuzsa vágyott egy szelfire a Saul fia főszereplőjével, hiszen a film olyan elismerésben részesült, amilyenben magyar filmnek évtizedek óta nem volt része. Nemes Jeles László alkotása ugyanis Cannes-ban elnyerte a zsűri nagydíját, ráadásul a külföldi kritikusok is csak elragadtatva tudnak beszélni a Saul fiáról.

A filmet Magyarországon június 11-én mutatják be, addig a videóra kattintva megnézheted az előzetesét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top