Sztárok

Csobot Adél durván összeverte Istenes Bencét – videó

Csobot Adél egy nagyon furcsa felvételt osztott meg közösségi oldalán. A szinte mindig mosolygós és cuki énekesnő ez alkalommal félelmetes oldalát mutatta be, ráadásul Istenes Bencén.

Csobot Adélnak és Istenes Bencének néha elég furcsa elképzelései vannak a romantikázásról. Az énekesnő a napokban bokszkesztyűt húzott, és azzal püfölte szerelmét. Istenes Bence szerencsére viselt fejvédőt, így igazán nem esett baja, de Csobot Adélon azért látszik, hogy kicsi a bors, de erős. A furcsa jelentről Istenes Bencével videót is készítettek, aminek hangulatát még tetézi Csobot Adél sátáni kacaja. Bevallom, én azért jobban kedvelem az egykori x-faktoros vigyorgó és kedves arcát.

?!!!

Posted by Csobot Adél on Tuesday, May 26, 2015

Csobot Adél egyébként nemrég szintén nagy meglepetést okozott. Az énekes-színésznő ugyanis a Crème de la pop csapatával elképesztő feldolgozást készített a ’90-es évek egyik legnagyobb slágeréből, a TNT Titkos üzenet című dalából. Csobot Adélék a csodálatos szintis alapokat swingre cserélték és a végeredmény elég jól sikerült. A videóra kattintva meghallgathatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top