Sztárok

Gombos Edina megmutatta, hogyan szoptatja kisfiát – videó

Múlt héten nagy visszhangja támadt annak, hogy egy szoptatós édesanyára egy biztonsági őr rászólt a Nyugati téri McDonald’sban. Az eset sok fiatal anya felháborodását váltotta ki és a nyilvános szoptatást közbeszéd tárgyává tette. Most Gombos Edina is elmondta a véleményét erről.

Gombos Edina egy hétéves kislány és egy pár hónapos kisfiú édesanyja, így pontosan tudja, milyen az, mikor egy kismama olyan helyzetbe kerül, hogy akár az utcán kell szoptatnia gyermekét. A műsorvezető erről az Aktív riporterének beszélt. “Azt gondolom, hogy ők elsőbbséget élveznek, és hogyha ők hangot adnak, hogy igenis éhesek, akkor meg kell őket etetni” – mondta Gombos Edina, aki azt is elárulta, mi az ő módszere arra, ha nyilvánosan kell szoptatnia Matteót. “Mivel ez egy intim dolog anya és gyermeke között, én megpróbálom úgy megoldani, hogy letakarom magunkat”magyarázta Gombos Edina, aki meg is mutatta a kamerának, hogyan szokta egy kendő segítségével megetetni kisfiát. Edina azt is elárulta, az sem okoz számára problémát, ha éppen egy parkban sétálnak, olyankor leül egy padra, felveszi a stólát és elfordul a járókelőktől, amíg kisfia eszik.

Nem Gombos Edina az egyetlen sztár, aki kiáll amellett, hogy ne ítéljék el a nőket, ha közterületen szoptatják gyermeküket. Gisele Bündchen, Olivia Wilde, Pink és Gwen Stefani is posztoltak már ilyen intim fotót gyermekeikkel.

A Gombos Edinával készült riportot a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top