Sztárok

Nehéz megszólalni Berki Krisztián legújabb fotója után

Berki Krisztián az edzőteremben fotóztatta le magát. Nem értjük.

Berki Krisztián elment edzeni, a helyszínen pedig lefotóztatta magát valakivel. Ez idáig rendben is van, de képtelenség értelmezni a képet, amit erről feltöltött közösségi oldalára. Nem tudjuk mire vélni a pózt. Bizonyára valami nagyon hatásos mozdulatról lehet szó, mely egyszerre több izomcsoportot is vagy ilyesmi, de ilyet még nem láttunk. Egyébként a műsorvezetővé avanzsált celeb nem állt meg ennyinél, hanem volt néhány bölcs gondolata is a rajongók számára. Íme:

“Nem érdekel, hogy nem hisztek bennem. Az emberek sokszor kívánják a rosszat a másiknak, mert tudják, hogy saját maguk tele vannak korlátokkal, és vannak dolgok, amiket majd sosem sikerül elérniük. De én nem hiszek a korlátokban. Hiszem, hogy vannak lusta, felelőtlen, nem törődöm emberek, de a korlátokban nem hiszek. Ha megtudjuk fogalmazni a vágyainkat, akkor el is tudjuk érni azokat. De semmit nem kapunk ingyen. Sokkal nehezebb kitartani mellettük, és tenni értük nap mint nap. Mert csak úgy van értelme. Ha úgy fekszel le minden nap, hogy ma sokkal jobb voltál a tegnapi önmagadnál. Úgy, hogy tettél az álmodért. A nap minden percében tudnod kell, hogy ki akarsz lenni, így azzá is válhatsz, és tudnod kell, hogy holnap mit szeretnél elérni, így teljesítheted. Korlátok tényleg nem léteznek. A korlátainkat mi szabjuk meg magunknak!”

instagram.com/berkikrisztian
instagram.com/berkikrisztian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top