Sztárok

Kállay-Saunders: “Bomba nő lett Reni”

A Dal versenyzője büszke kedvesére, amiért az tíz kilót ledobott magáról. Az énekesért odavannak a rajongók, ám őt kizárólag párja, Tolvai Reni érdekli – írja a Bors.

Tolvai Reni látványos fogyását kedvese, Kállay-Saunders András is elismerően értékelte. Mint mondja, imádja párja minden porcikáját, minden vonzó a számára. „Büszke vagyok rá, hiszen gyönyörű nő, és keményen megdolgozott azért, hogy ilyen alakja legyen. (…) Boldogok vagyunk, ennél pedig semmi sem fontosabb” – jelentette ki A Dal versenyzője, aki immár a szombati döntőben szerepelhet. Míg az énekes a kedveséért van oda, addig a női rajongók Kállay-Saunders Andrásért. A dalversenyes szereplése láttán a közönség soraiban ülő lányok szinte megőrültek a 28 éves énekesért, különösen a fenekét dicsérték elismerően. „Szoktam edzeni, de nem tudtam, hogy jó a fenekem, és szokták nézegetni” – reagált az énekes, aki egyelőre nem tervez esküvőt kedvesével.

Kállay-Saunders: „Bombanő lett Reni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top