Sztárok

Eurovízió 2015: Wolf Kati előadására tomboltak Bécsben – videó

Bár nem Wolf Kati képviseli hazánkat az Eurovízió 2015-ös döntőjén, a magyar énekesnő mégis fergeteges hangulatot teremtett Bécsben.

Wolf Kati rutinos Eurovíziós szereplő. Az énekesnő idén versenyzett A Dalban, négy évvel ezelőtt pedig őt indította Magyarország az Eurovíziós Dalfesztiválon. Akkor Wolf Kati a What about my Dreams című dallal indult, ami a mai napig óriási sláger. Olyannyira, hogy aznap este, mikor Boggie színpadra lépett az elődöntőben, a verseny előtt Wolf Kati produkcióját is levetítették a közönségnek, amely hatalmas tombolásban tört ki:

Wolf Kati pörgeti fel a teltházat az Eurovízió arénájában!!! #Eurovision #Hungary

A video posted by A Dal online (@adalonline) on

Wolf Kati egyébként az Eurovízió 2015 magyar indulójának egyik legnagyobb rajongója. “Nagyon drukkolok Csemer Boggie-nak, mert őt és a dalát is imádom. Nagyon szívesen látnám őt a bécsi színpadon” – árulta el nekünk A Dal során Wolf Kati, aki a bécsi döntő előtt fontos tanácsot is adott az énekesnőnek: Boggie egy magával ragadó, tiszta, nyílt személyiség, nyugalmat áraszt, amit át tud adni a színpadon is. Nagyon profin nyerte meg A Dalt, azt javaslom, csináljon mindent ugyanígy az Eurovízión is, és biztosan sikeres lesz.” Egyelőre bejött Wolf Kati drukkolása, bár Boggie-ék változtattak a háttérvetítésen és az énekesnő ruháján, ez vélhetően jó döntés volt, hiszen most már biztos, hogy a magyar énekesnő ott lesz az Eurovízió 2015 döntőjén.

A videóra kattintva megnézheted, milyen volt Boggie produkciója az elődöntőben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top