Sztárok

Ilyen pikáns fotókat még nem láttál Nyári Diáról

Nyári Dia a nézők szeme láttára cseperedett tinilányból dögös nővé. A Barátok közt színésznője most pedig egy nagyon sejtelmes fotósorozaton megmutatta, mennyire szexi.

Különleges fotózáson járt Nyári Dia, az eredménytől pedig leesett az állunk. A Barátok közt sztárjának testét első látásra a képeken ugyanis csak egy függöny takarja. “Az igazság az, hogy volt rajtam testszínű fehérnemű, tehát nem vetkőztem le teljesen. Valójában nem látszott több belőlem, mint ha strandra mentem voltam”kezdte Nyári Dia, mikor felhívtuk, hogy érdeklődjünk a pikáns fotókról.

“Már többször dolgoztam együtt Gelner Lóránd fotóssal, és ez alkalommal én kértem meg, hogy csináljunk egy ilyen sorozatot. Ilyen képek még nem készültek rólam, és azt gondolom, most vagyok fiatal, most kell ilyeneket csinálni” – mondta nevetve a Barátok közt Hannája, ám hozzátette, ennél pikánsabb fotókat nem fogunk róla látni. “Magamnak talán készíttetnék egy meztelen sorozatot, de azt biztos, hogy nem mutatnám meg a közönségnek”jelentette ki Nyári Dia, akinek legfrissebb fotóiból most te is láthatsz egy kis ízelítőt:

 Látszatra szinte alig takarta valami Nyári Diát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top