Sztárok

Eurovízió 2015: hollywoodi sztárral vetekszik Boggie

Csak két ember előzte meg a divatot eddig: az eurovíziós dalfesztiválon Csemer Boggie és a cannes-i vörös szőnyegen Julianne Moore. Megmutatjuk, hogy miért.

Idén eddig legtöbbször feketét, sötétkéket vagy éppen a másik végletet láthattuk, a fehéret az összes rendezvényen, így az Eurovízió 2015 fellépőinél sem volt meglepő ez a trend. Boggie viszont már ott kitűnt a mezőnyből a bordó estélyivel, igaz, korábban ő is más ruhákra szavazott. De jó megérzéssel választott végül. “Ez lesz a divatszín ősszel és télen, és ezzel egyfajta trendszetter, vagyis megelőzi a divatot” – magyarázta Boggie menedzsere. Boggie-nak az eurovíziós dalfesztiválos ruhaválasztásban Bódis Boglárka segített, aki az év divattervezője címet nyerte el nemrég.

Eurovízió 2015: hollywoodi sztárral vetekszik Boggie

Meglepő módon ugyanazon az estén akadt még valaki, aki ráérzett arra, hogyan alakul a divat, ez pedig nem más, mint Julianne Moore. A színésznő a cannes-i vörös szőnyegen vonult végig a Boggie ruhájával megegyező színű bársonyestélyiben.

Eurovízió 2015: hollywoodi sztárral vetekszik Boggie

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top