Sztárok

Elképesztően izmosra gyúrta magát Bódi Sylvi – fotó

Bódi Sylvi új oldalát mutatta meg. Bár a modell most is egy nagyon szexi fotót tett közzé, de nekünk inkább azon akadt meg a szemünk, milyen izmos lett.

Bódi Sylviről eddig is tudtuk, hogy a mozgás és a sport szerelmese, most pedig egy nagyon dögös fotón mutatta meg, milyen izmosra gyúrta magát. Bódi Sylvi már jó ideje rúdtáncol, azonban az elmúlt hetekben nem sok időt áldozhatott szenvedélyének, hiszen külföldön járt. Ám ez nem azt jeleni, hogy csak a hasát süttette a napon; a modell szörfözni ment, ami talán az egyes számú kedvenc sportja. Most pedig már azt is tudjuk Bódi Slyvitől, hogy szörfözés az egész testet megizmosítja. Nézzétek:

A photo posted by @sylvibodi on

Sylvi egyébként nemrég tért vissza ázsiai utazásából, ahol több tengerpartot is bejárt. Ám nemcsak kellemes élményekkel gazdagodott. Utazása elején, Indonéziában egy éjszakát kórházban kellett töltenie, mert gyomorrontást kapott. A kellemetlen esetről Bódi Slyvi egy vicces bejegyzésben tájékoztatta rajongóit. “Egy órát vártunk, mire megérkezett egy cigiző férfi egy öreg kisbusszal. Ez volt a mentő. Bekötötte az infúziómat, de az többször kicsúszott, mire a kórházba értünk. A klinika felszerelése olyan volt, mintha a 18. századból maradt volna meg. Végül hat infúzió után reggel kiengedtek és a mentős haverunk visszavitt minket a paradicsomba” – írta.

Bódi Sylvi idén még nem sok időt töltött itthon, az évet a Budapest–Bamako-ralin indította, erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top