Sztárok

10 bizonyíték, hogy Vajda Pierre a Konyhafőnök Coelhója

Minden műsor zsűrijébe kell olyan, aki egy Coelho-bölcsességekkel átlendíti a versenyzőket és a nézőket a szakmázáson. Úgy tűnik, A Konyhafőnökben ez a szerep Vajda Pierre-nek jutott.

1. A Konyhafőnök kezdetén például hasznos tanácsot adott, mire törekedjenek a versenyzők: “A legfontosabb a kreatívitás, kreatívitás, kreatívitás.”

2. Vajda Pierre képes humorosan megfogalmazni a kritikát, ami így már nem is olyan bántó, mint például a nugát készítésekor: “Ezen a sakk nugáton eltévedne a paraszt, ez biztos.”

10 bizonyíték, hogy Vajda Pierre a Konyhafőnök Coelhoja

3. Összefoglalja nekünk, amiről Bernáth József séf és Fördős Zé beszél: “Ez egy gyors technikai teszt, felmérés. Egyszerűnek tűnik, de ugyanakkor rengeteg technikát kell benne alkalmazni, és ezen el lehet vérezni” – magyarázta meg Pierre a gombakrémleves kihívást, ami a fotelból egyszerűnek tűnt.

4. Gyönyörűen el tudjuk képzelni Vajda Pierre leírása után, milyen is a feltálalt étel. “Az, hogy mi itt most beszélünk egy nyelvet, és azt te érted, az azt jelenti, hogy nem halandzsázok. Ez a tányér egy gasztrohalandzsa” – mondta. Igaz, az, hogy ki mit ért ezalatt, az már más kérdés.

5. A Konyhafőnök csapatmunka kihívásának megfogta a lényegét: “Akár ellenségek is lehetnének, akkor is erre a pillanatra nekik a legjobb, legnagyobb összhangban kell lenniük. egyébként ez a lényege ennek.”

6. Azért van, hogy Vajda Pierre sem bírta cérnával, és átéreztem, milyen lehetett neki minden elhibázott ételt végig kóstolni: “Mindenki, aki főz, az nyilván eszik is. Tehát van ennek egy logikája. Senki sem gondol a fogyasztóra? Nemcsak önmegvalósítás a főzés.”

10 bizonyíték, hogy Vajda Pierre a Konyhafőnök Coelhoja

7. Aztán meg inkább ő nyugtatja A Konyhafőnök másik két zsűritagját, Bernáth Józsefet és Fördős Zét, hogy felesleges a rossz csapatmunka miatt mérgelődni: “Ez egy egyéni verseny, mindenki úgy akar bemutatkozni, hogy én ki vagyok, én mit képviselek.”

8. Néha persze előfordul, hogy Vajda Pierre általánosítása éppen annyira megfoghatatlan, mint Paolo Coelho némely mondása. “A természet kegyes, mert amit elvesz az egyik oldalon, odaadja a másikon” – mint később kiderül, így elemezte a hol túlsült, hol alulkészült ételt A Konyhafőnök zsűritagja.

10 bizonyíték, hogy Vajda Pierre a Konyhafőnök Coelhoja

9. Megesik, hogy ő sem tudja, mi a véleménye, de a szavakat akkor is megtalálja A Konyhafőnök zsűritagja: “Nagyon megleptél ezzel a tányérral, még csak az a kérdés, pozitív-e vagy negatív-e. Ezen magamnak is el kell gondolkoznom. Köszönöm.”

10. És végül, amikor Vajda Pierre elnagyolt válaszáért hálásak vagyunk mi, tévénézők: “Én most a nyilvánvalókat azért nem fogom elmondani, mert az látszik.”

10 bizonyíték, hogy Vajda Pierre a Konyhafőnök Coelhoja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top