Sztárok

Eurovízió 2015: Tatár Csilla pocakja gyönyörűen gömbölyödik – fotó

Tatár Csilla hétfőn jelentette be az örömhírt: édesanya lesz. Kedden pedig a tévé képernyőjén is megmutatta gömbölyödő hasát, mikor az Eurovízió 2015 műsorát vezette.

Tatár Csilla szuper ruhát választott kedden ahhoz, hogy bejelentkezzen az MTVA stúdiójából. A Dal háziasszonya ez alkalommal az Eurovízó 2015 elődöntőjének magyar műsorát vezette egy testhez simuló, sárga ruhában, ami nagyon szépen kiemelte Tatár Csilla gömbölyödő pocakját. A műsorvezetőnő túl van várandóssága első trimeszterén, boldogan készül az elkövetkező hónapokra és az anyaságra. “Tudom, hogy közhelynek hangzik, de most semmi más nem érdekel, csak az, hogy a pici egészséges legyen. A hozzám közelállók tudják, mennyire régóta vágytam arra, hogy kisbabám legyen, így egyelőre nem foglalkozom azzal, hogy fiú lesz vagy lány, csak az egészsége számít”mesélte nekünk Tatár Csilla, aki azt is elárulta, hogy amíg az állapota engedi, szeretne dolgozni.

Ennek fényében nagyon várjuk, hogy szombaton, az Eurovízió 2015 döntőjét milyen ruhában fogja vezetni a várandós Tatár Csilla. A döntőn Boggie-ért szurkolhatunk majd, hiszen az Eurovízió 2015 magyar indulója bekerült a legjobbak közé, így esélyes arra, hogy ő legyen a dalfesztivál idei győztese.

A videóra kattintva megnézheted Boggie produkcióját a bécsi elődöntőn:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top