Sztárok

Erős Antónia kis híján könnyekben tört ki

Erős Antónia ritkán enged bepillantást magánéletébe, ám most egy nagyon megható poszt kikívánkozott belőle. Az RTL Klub híradósa lányának, Szonjának írt egy szép bejegyzést.

Erős Antónia nem tartozik az olyan sztárok közé, akik családi életük minden apró részleteiről beszámolnak, éppen ezért különleges, hogy a népszerű tévés most mégis megosztott egy írást gyermekéről. Erős Antónia ötéves lányának, Szonjának balettbemutatója volt, ez pedig nosztalgikus emlékeket ébresztett a híradósban. Posztjában elárulta, mikor először látta színpadon gyermekét, nem sok választotta el attól, hogy könnyekben törjön ki a meghatottságtól. A mostani alkalommal már nem kellett könnyeivel küszködnie, ám így is nagyon büszke volt lányára.

Erős Antónia egyébként sokáig várt a gyerekvállalással. Bár 1997-ben férjhez ment, több mint tíz évet vártak a családalapítással. A pár ikergyermekei 2009-ben születtek meg, a híradós pedig  óvja Szonját és Matyit a nyilvánosságtól. Nem szokta őket képeken mutogatni, ám néha a mostanihoz hasonló történeteket megoszt rajongóival, mi pedig ezeknek mindig nagyon örülünk.

Erős Antónia teljes bejegyzését itt elolvashatod:

Tegnap volt Szonja balettbemutatója. Az első ilyenen -jól emlékszem- majdnem sírtam, mert rádöbbentem, hogy az én “…

Posted by Erős Antónia on Tuesday, May 19, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top