Sztárok

Aleska Diamond videójánál ma már nem lesz jobb

Aleska Diamond erősen indította a szerdát. A légtornász most néhány tőle teljesen szokatlan mozdulatot mutatott be egy videóban.

Aleska Diamond nem véletlenül az internet magyar sztárja, ugyanis tökéletesen használja a közösségi médiát. A celebnő, aki mostanában légtornával és könyvírással foglalkozik, egy táncos videóval nyitotta a napot, amiből nagyon fontos mozdulatokat lehet elsajátítani. Aleska Diamondról pedig abszolút elhiszem, hogy mikor nem videó készül, akkor is bármikor táncra perdül otthon. Bár az egykori felnőttfilmes korábban, mikor egy helikopterből ugrott ki bungee jumping kötélen, elárulta nekünk, a kamerával különleges kapcsolatban van: “(…) bevallom, két függőségem van: a kihívás és a kamera. Éppen ezért volt jó az ugrás, mert minden ott volt körülöttem, amit szeretek”.

#napom #napiruha #safranyemese #aleskadiamond

A video posted by Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) on

Aleska Diamondnak mostanában több oka is van táncra perdülni. Nemrég megjelent könyvére sok pozitív visszajelzést kapott, és már készül a következő kiadvány is, életmód és egészség témában. Ráadásul a szerelem is újra rátalált. Bár azt egyelőre nem árulta el, ki az új párja, az biztos, hogy sok romantikus, közös pillanatuk van. A hétvégén kirándulni voltak szerelmével, mikor pedig otthon töltik az estéjüket Aleska Diamond gyakran főz kedvesének.

A pár romantikus kirándulásáról galériánkra kattintva láthatsz képeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top