Sztárok

Nézegess porszívózó Victoria Beckhamet

Ki tudja, mi ütött Victoria Beckhambe, aki Szingapúrban van üzleti úton. Naponta posztol magáról valami elképesztő képet.

Egyértelműen a leghihetetlenebb fotó mind közül, amikor Victoria Beckham a szingapúri divatbemutatója előtt porszívózza a kifutó előtti szőnyeget. “Utolsó simítások… Ki mondta, hogy túl puccos vagyok a pucoláshoz?” – írta a Twitter-oldalán a folyton megújulni képes Victoria Beckham.

A kép egyértelműen hiánypótló, és bizonyíték arra, hogy az egykori Spice Girl igenis tudja, mi a házimunka, tudja használni a háztartási gépeket, és Victoria Beckham nem csak egy fotósorozat kedvéért képes a padlót tisztítani.

Azért nem ez az egyetlen figyelemre méltó fotó Szingapúrból, ahová Victoria Beckham a családja nélkül utazott. Rejtélyes okból kifolyólag például azt is megmutatta, mekkorát képes terpeszteni a overalljában.

Vagy éppen azt, hogy milyen nehezen boldogul a hajával a párás időben. Sőt, még a fodrásza is alig képes rendezettre fésülni a haját, ezért közel egy órát töltött azzal, hogy megfelelően nézzen ki a bemutatóra.

Szerencsére ez sikerült is neki és a már jól ismert Victoria Beckham köszöntötte a rajongóit a divatbemutatón. Huuhhhh. Megnyugodtunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top