Sztárok

Vajna Tímea olyat csinál Cannes-ban, amit még soha

Vajna Tímea megérkezett a Cannes-i Filmfesztiválra, ahol ez alkalommal nem csupán vendégként vesz részt. Most eláruljuk, mit csinál a Miss Universe Hungary tulajdonosa a francia tengerparton.

Vajna Tímea nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis a Miss Univerese Hungary hivatalos oldalán blogot indított, hogy azon tudósítson a Cannes-i Filmfesztiválról és arról, hogyan tölti napjait. “Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról a dolgokról, amik velem történnek. Mivel most épp Cannes-ban vagyok, ami az év egyik legfontosabb filmes eseménye, izgalmasabb kezdésről nem is álmodhatnék!” – kezdi írását a Miss Universe Hungary tulajdonosa, aki arról is beszámol, hogy a repülőútjuk nem volt zökkenőmentes.

“Már a repülés is nagyon kalandosra sikerült Cannes felé. Felszállás után nem sokkal hatalmas széllökések kezdték dobálni a gépet, úgyhogy a gyomrunk már jócskán a nyakunkban volt, amikor végre leereszkedtünk az európai filmes paradicsomban”derül ki Vajna Tímea blogjából, aki leszállás után részt vett a magyar versenyfilm, a Saul fia vörös szőnyeges bemutatóján. “(…) lelkes fogadtatást kapott, és nekem is nagyon tetszett! Nagyon drukkolok nekik, hogy elnyerjék az Arany Pálmát, igazán megérdemelnék! A főszereplő, Röhrig Géza alakítása pedig egyenesen lenyűgözött!”írja Vajna Tímea, aki azt ígéri, a többi Cannes-ban eltöltött napjáról is ilyen részletességgel fog beszámolni.

Timi cannes-i fotóiból néhányat a galériánkban te is láthatsz, ha pedig még több képet szeretnél nézegetni, kattints ide!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top