Sztárok

Szívmelengető fotót posztolt Gombos Edina a kisfiával

Gombos Edina ragyog a boldogságtól, a TV2 műsorvezetője nemrég ismét anya lett, kisfiáról pedig most friss, szupercuki fotókat osztott meg.

Másfél hónappal ezelőtt született meg Gombos Edina kisfia, Matteo. Az immár kétgyermekes édesanya pedig szívesen osztja meg boldogságát rajongóival is Facebook-oldalán. Éppen ezért most tündéri közös fotókkal lepte meg követőit. Gombos Edina várandóssága során is nagyon aktívan tartotta a kapcsolatot rajongóival és abból sem csinált titkot, hogy az utolsó hónapokban fájdalmakkal küzdött veseköve miatt. Ám május első hetében végre leszámolt a nehéz pillanatokat okozó lerakódásokkal, így most már önfeledten átadhatja magát a babázásnak. A legfrissebb fotó alapján pedig minden pillanatát ki is élvezi:

Az én kis szerelmemmel – à la nature! 🙂

Posted by Gombos Edina on Monday, May 18, 2015

Gombos Edina egész családját elvarázsolja a kisfiú. A műsorvezető lánya, Miri, teljesen odavan kisöccséért. “Olvadozva néz rá, a legnagyobb segítségem mindenben. Pelenkát hoz, a cumit előkészíti, segít a fürdetésnél, mint egy kis minianyuka, Miri most így működik” – mesélte lányáról korábban Gombos Edina, akinek nagy örömöt szerez, hogy Miri ennyire szereti kistestvérét, erről pedig gyakran posztol képet is:

Vajon miről beszélgetnek? ☺????

Posted by Gombos Edina on Saturday, May 16, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top