Sztárok

Elsírta magát lánya miatt Bruce Willis

Odaadó apaként Bruce Willis mindenben támogatja Rumer lányát, és nem akarta elvenni tőle a dicsőséget, mégis olyat tett, amivel ő került a középpontba a lánya helyett.

A Dancing With The Stars versenyének döntőse lett Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya. Rumer minden alkalommal elkápráztatta a közönséget és a szüleit, akik nagyon büszkék a teljesítményére. “Eleinte nem akartunk eljönni az adás felvételére, nehogy ránk figyeljenek Rumer helyett, de ő azt mondta, hogy nélkülünk ez nem lenne az igazi” – idézte a szexis Demi Moore-t a Daily Mail korábban.

Eddig valóban sikerült is háttérben maradnia Bruce Willisnek és Demi Moore-nak, egészen a legutóbbi adásig. Az akciófilmek sztárja ugyanis könnyekig hatódott a lánya produkciójától, de nemcsak a 60 éves Willis, hanem volt felesége is elsírta magát Rumer tánca közben.

Ilyennek még a filmekben sem láttad Bruce Willist

Willis a lánya előadását állva tapsolta meg, de a meghatottság akkor is jól látszott rajta, amikor büszkén figyelte Rumert.

Ilyennek még a filmekben sem láttad Bruce Willist

De Rumer nemcsak a szüleit, hanem a testvéreit is meghatotta

Ilyennek még a filmekben sem láttad Bruce Willist

Hogy mivel is kápráztatta el Rumer Willis a szüleit, azt a videóra kattintva megnézheted:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top