Sztárok

Friss: Tatár Csilla kisbabát vár

Tatár Csilla a Facebookon és a blogján árulta el, hogy kisbabát vár. Nézzétek meg a műsorvezető megható fotóját!

Blogbejegyzésében Csilla azt írja, hogy senki nem tudja elhinni, milyen régóta vágyott arra, hogy leírja: ANYA LESZ. “Nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben” írja Tatár Csilla a blogján.

Szia, szép új világ!:) A legfontosabb sorok, amiket valaha “papírra” vetettem!http://tatarcsilla.blog.hu/2015/05/18/szia_szep_uj_vilag

Posted by Tatár Csilla on 2015. május 18.

Blogján Tatár Csilla ír a sikertelen próbálkozásokról, a fájdalmas kérdésekről. “…Mindeközben pedig az orvosok szabtak-varrtak, hormonokkal kezeltek, okokat kerestek, műtöttek, és széttárták a kezüket. Aztán jött az első sikeres inszemináció majd 7 hét után egy elvesztett terhesség.  A történetem mélypontján pedig megkaphattam, azt az újságírói kérdést is, hogy: mesélnél a meddőségről?”

Majd az új szerelem és egy új élet meghozta Csilla életébe a legnagyobb örömöt: anyuka lesz. “Aztán elkezdődött az új életem és jött az a Szerelem, amire azt hiszem egész életemben vágytam. Megkaptam a sorstól azt a férfit, aki mindent átírt és felülírt a lelkemben. Ő pontosan tudta, hogy miken mentem keresztül, és azt is pontosan tudtuk, hogy szeretnénk közös családot és gyerekeket… Ő úgy döntött, hogy mindenféle orvosi segítség, műtétek és injekciók nélkül, a lehető legtermészetesebben és a legmagátólértetődőbben azt szeretné, hogy az anyukája legyek és most már itt van velünk! Így túl az első trimeszteren, ma már bárki megkérdezheti, hogy na, mikor jön a baba? Örömmel jelentem, hogy még idén!”

Friss: Tatár Csilla kisbabát vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top