Sztárok

Nem jössz rá, kivel bandázott külföldön Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka rengeteget utazott az elmúlt évben, és mostanában is külföldről szokott jelentkezni. Az Operettszínház egykori színésznője most egy másik magyar sztárral futott össze, aki szintén imád utazni. Kitaláljátok, kiről van szó?

Kapócs Zsóka elmúlt éve leginkább az utazásokról szólt. Tavaly nyár óta bejárta már Ázsiát és Amerikát mostanában viszont Európában utazgat, jelenleg Olaszországban. Bár azt nem tudjuk, hogy a színésznő egyedül ment-e, az biztos, hogy pár napja nem magányosan kávézgatott. Kapócs Zsóka ugyanis egy olyan magyar sztárral találkozott külföldön, aki szintén az utazás szerelmese, gyakran jár külföldre, legutóbb Burmából küldött szuper fotókat. Nézzétek ki ő:

????????????

Posted by Kapócs Zsóka on Saturday, May 16, 2015

Igen, Horváth Éva és Kapócs Zsóka együtt bandáztak a minap. Horváth Évára egyébként sok munka vár, mikor hazajön, hiszen ő a Miss Balaton szépségverseny koordinátora. Kapócs Zsókának azonban, úgy tűnik, lazítós nyara lesz, hiszen már nem játszik többet az Operettben, és szeptemberben kezd új életet Amerikában. Erről  a külföldi utazásról egyelőre csak nagyon szűkszavúan mesélt, annyit lehet csak tudni, hogy tanulni szeretne a tengerentúlon.

Kapócs Zsóka korábbi világ körüli útjáról galériánkra kattintva láthatsz fotókat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top