Sztárok

Istenes Bence ezt várja el a partnerétől

Istenes Bence vadonatúj műsort kapott az RTL Klubon. A Vigyél el! című műsorban az lesz a feladata, hogy kerítőként segítsen férfiaknak és nőknek egymásra találni. Éppen ezért arról faggattuk, ő hogy szokott csajozni.

Istenes Bence már jó ideje párkapcsolatban él Csobot Adéllal, ám még élénken emlékszik arra, milyen az, mikor az ember párt keres. “Én a vagányság, lazaság híve vagyok. Azt szeretem, ha valami izgalmas történik egy randin. Ha elmegyünk együtt biciklizni vagy evezni. Nem kedvelem az előre eltervezett, feszült helyzeteket” – osztotta meg velünk Istenes Bence, hogy számára milyen egy tökéletes randi, és mit vár el a partnerétől.

Az RTL Klub műsorvezetőjének szüksége is van arra, hogy ezeket a randiélményeit felidézze, hiszen hamarosan megkezdődnek a Vigyel él! című társkereső műsor felvételei. “Pörgős, vicces, gyors műsor lesz! Az a célunk, hogy lehetőséget adjunk a szereplőknek, hogy megtalálják a párjukat. Néhány napja lehet jelentkezni, még senki nem maradt le, az RTL honlapján bárki regisztrálhat” – mesélt új munkájáról Istenes Bence, aki úgy véli, a Facebook és a párkereső appok világában valóban nem kizárt, hogy valakire éppen egy tévéműsorban találjon rá a szerelem. Az pedig, hogy most a műsorvezető sok időt fog nők társaságban tölteni, nem okoz feszültséget köztük Csobot Adéllal. “Ez a munkám, ugyanúgy, ahogy őt is körülveszik férfiak színházban , sőt csók is elcsattan a színpadon. A helyén kezeljük ezt, és az a lényeg, hogy reggel tőle megyek el, és hozzá megyek haza” – beszélt szűkszavúan magánéletéről Istenes Bence.

A videóra kattintva ízelítőt kaphatsz abból, milyen lesz Istenes “kerítő” Bence:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top