Sztárok

Tatár Csilla és Gönczi Gábor túl van a váláson

Tatár Csilla és Gönczi Gábor válása mindössze 30 percet vett igénybe a Budakörnyéki bíróságon – írja a Blikk.

A lap információi szerint Gönczi Gábor kifizette közös házuk felét egykori szerelmének, Tatár Csilla pedig már ki is költözött hajdani közös otthonukból. Békében és egyetértésben váltak el.

“A páromat vártam a bíróság előtt szerda délután, amikor kiszúrtam Csillát, hogy bemegy a törvényszék épületébe. Amikor pár perccel később megérkezett Gábor, akkor már sejtettem, hogy mi járatban vannak. Meglepően hamar, mindössze fél óra alatt végeztek. Csilla jött ki előbb az épületből, néhány percre rá pedig feltűnt Gábor is. Felszabadultak voltak, mind a ketten mosolyogva hagyták el az épületet” –mondta a Blikk egyik olvasója.

“Megerősítem, valóban elváltunk, és kölcsönösen sok boldogságot kívántunk a másiknak. Ennél többet azonban nem szeretnék mondaninyilatkozta Gönczi Gábor. – Jó volt látni, hogy kiegyensúlyozott a másik. Úgy búcsúztunk el, hogy nagyon sok boldogságot kívántunk egymásnak.”

Gönczi Gábor és Tatár Csilla házasságáról készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top