Sztárok

Éden Hotel: Dukai Regina jogi lépéseket tesz az egyik játékos ellen

Ismét botrány van az Éden Hotel körül. Az egyik versenyző, Loki ugyanis olyasmit mondott Dukai Regináról, ami miatt a modell jogi lépésre szánta el magát.

Dukai Reginánál betelt a pohár. A modell már megszokta, hogy foglalkoznak vele az újságok, és közbeszéd tárgya, ám az Éden Hotel játékosa, Loki olyan megjegyzést engedett meg magának, hogy ezt már nem hagyja szó nélkül. Loki azzal dicsekedett játékostársainak az Éden Hotelben, hogy intim kapcsolatban volt Dukai Reginával, ettől pedig a modell – jogosan – kiakadt. Éppen ezért a Facebookon jelentette be, hogy jogi lépéseket fog tenni az ügyben. “Gusztustalan, hogy ebben az országban bárkiről bármit állíthatnak! Még csak nem is kérdésként, hanem kijelentésként tálalnak egy undorító hazugságot! Fogalmam sincs, ki ez az ember, és honnan veszi a bátorságot, hogy rágalmazzon és megsértse a személyiségi jogaimat! Eddig mindig tűrtem, hogy bárki bármit állítson, írjon rólam, de ezzel túllőttek a célon! Megteszem a megfelelő jogi lépéseket!” – tette közzé közösségi oldalán Dukai Regina.

Loki korábban már játékostársainál is többször kihúzta a gyufát. Az Éden Hotel versenyzője sokszor nem gondolja végig, mit mond, ezzel pedig gyakran megbántja a többi játékost. Pár héttel ezelőtt Loki, kis híján kiejtette magát a játékból viselkedése miatt, mikor egy este alatt két lánnyal beszélt olyan stílusban, hogy elsírták magukat.

Éden Hotel: Dukai Regina jogi lépéseket tesz az egyik játékos ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top