Sztárok

Ilyen varázslatosan néz ki a 71 éves Catherine Deneuve

Most is ugyanolyan magával ragadó Catherine Deneuve, mint hatvan évvel ezelőtt, amikor először vonult végig a mozirajongók előtt Cannes-ban. Üdítő egy olyan nőre nézni, aki méltósággal viseli a korát.

A legújabb trendnek megfelelő estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen a 71 éves francia sztár az idei cannes-i filmfesztivál első napján, és ezzel egyike lett a legjobban öltözött színésznőknek. Persze, ha Catherine Deneuve, akkor természetes, hogy a legek között van.

Nem versenyez senkivel

Mivel máig az egyik legszebb francia sztár, akihez foghatóan elegáns díva Hollywoodban is kevés akad, nem csoda, ha folyton azt kérdezik tőle, mi a titka annak, hogy ilyen méltósággal tudott megöregedni. “Igyekezni kell, hogy ne próbáljunk túlságosan harcolni az idővel. Ez nem azt jelenti, hogy élvezem az öregedést. Egyszerűen csak nem okoz nekem problémát” – válaszolta vállvonogatva Catherine Deneuve. A színésznőnek az sem jelentett kihívást, amikor felkérték, hogy Kate Moss modellel csináljon egy fotósorozatot. “Azt kérdezték, hogy lehetek olyan magabiztos, hogy egy ilyet elvállalok. Nos, ez nem magabiztosság. Egyszerűen megtörtént, mert ugyanakkor voltunk Japánban, és nem szépségverseny volt” – emlékezett vissza Catherine Deneuve.

Ilyen varázslatosan néz ki a 71 éves Catherine Deneuve

A szépség csak teher

Ez a céltudatos viselkedés az, amit a színészcsaládból származó Catherine Deneuve elsajátított már elég korán. “Mindig szépnek tartottak, de a szépség bizony teher nekem, szerencsére idővel egyre könnyebb…” – viccelődött az újságírókkal a színésznő, aki mindig természetesnek vette, hogy vannak udvarlói, de a szerelmi életét sikerült megtartania magának. Egészen korán ment férjhez, de a ’72-es válása óta nem akart többé oltár elé állni. Pedig szenvedélyesen szerette Roger Vadim rendezőt, Marcello Mastroiannit, François Truffaut rendezőt. Legutóbb a Canal+ vezére, Pierre Lescure adott egy interjút arról, hogy Catherine Deneuve élete szerelme, az ő számára a nagybetűs nő, aki kortalan és elegáns szépség.

Az elmúlt egy évben több rendezvényen is elbűvölte Catherine Deneuve a megjelenésével a közönséget, ebből látható egy válogatás a galériára kattintva:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top